Парти игра за културни свине.

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

“Карти срещу българщината” за корпоративни клиенти

Така може да изглежда работният процес във Вашата фирма,
ако изберете”Карти срещу българщината” за коледен подарък

Корпорации, които искат да зарадват своите служители, клиенти или партньори със супер весел и взискателно персонализиран подарък, могат да поръчат при нас тираж с индивидуално изготвено издание на “Карти срещу българщината” – специално за Вашата корпулентна кооперативна корпорация. Алитерация.

Ето какво включва един персонализиран тираж: (1) подготовка и предпечат на тираж от игри, всяка от които съдържа 50 броя карти с избрано от Вас съдържание, (2) печат, (3) доставка.

Как изготвянето на персонализиран тираж се различава от това да си купим разширението “Направи си сам. Башмайсторска кутия.” и да го подарим? 

Разширението “Направи си сам” съдържа празни карти, които трябва да бъдат надписани. Ако желаете да направите персонализиран, но идентичен подарък на голяма група от хора, Вие можете да купите това разширение, но ще ще трябва на ръка да надпишете стотици карти, за да може всеки късметлия да получи еднакъв подарък като всички останали.

Поръчката на персонализиран тираж Ви спестява това усилие. Всички тестета ще са с напълно идентично съдържание и ще бъдат напечатани и опаковани в търговски вид.

Ако пък искате да дадете възможност на адресатите на Вашия фирмен подарък да проявят креативност и сами да включат в играта любимите си фирмени шеги и анекдоти, то башмайсторското издание е по-подходящият вариант.

Изготвянето на оферта по запитване отнема 3 работни дни. Срокът за изпълнение е 6 седмици от потвърждение на поръчката и плащане.

При избор на индивидуален тираж най-малкото възможно количество за поръчка е 200 игри. 

Изпратете запитване на karti@bulgarshtina.bg.