Парти игра за културни свине.

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Първите карти пристигнаха!

Първите комплекти на играта “Карти срещу българщината” пристигнаха от производство! В следващите дни всеки ден ще продължават да идват готови лъскави и топли комплекти, а ето какво означава това за народа, който търпеливо чака:

1. Първо ще бъдат уведомени всички птички, които са се записали с email в списъка с предварителни заявки на Торбалан. Когато техните комплекти бъдат изпратени, онлайн-магазинът на сайта тук ще бъде отключен, тоест бутонът за покупка най-накрая ще заработи. Тогава ще настане бой с тухли.

2. Тъй като много хора са запазили предварителни бройки, а караконджулите са с ограничена бройка също, защото и те са хора, ще се постараят да не спят, все пак, за да разпратят навреме всички комплекти, но и те душа носят… та.. Свободните поръчки на играта през сайта ще са възможни след 10-ина дни до 2 седмици, така предвижда бобът, който хвърляхме по-рано днес.

3. За записалите се и всички останали важи следното по отношение на плащането – може да се плати директно онлайн с банкова карта или да се избере възможността да се плати в кеш на куриера при получаване, когато е избрана доставка.

4. Ако някой много стиснат от София иска да си спести разходите за куриер в тези кризисни времена, то той може да дойде до склада ни в центъра и да си вземе играта лично, но трябва предварително да заплати поръчката си в сайта ни, най-добре поне няколко часа преди да дойде да си вземе играта, за да можем да получим плащането в системата. Да, точно така, ние сме супер модерни и работим със система. Едно е важно – плащане в кеш не приемаме, супер безконтактни сме, за да се идентифицираш показваш потвърждение на поръчката и ние го гледаме с бинокъл през прозореца, после мятаме играта и всеки по пътя си.

Ето малко снимки за радост на душата.