Парти игра за културни свине.

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Условия на "Pre-order кампанията на баба 2022"

 

Чл. 1. УСЛОВИЯ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА (PRE-ORDER)

1. Направените предварителни поръчки в рамките на кампанията “pre-order 2022” трябва да бъдат предварително заплатени чрез един от предоставените начини за плащане (плащане с карта и онлайн банкиране, банков превод, плащане чрез предварително изпратен платежен линк – на поискване). Плащането включва освен сумата на поръчката и сумата за избрания метод на доставка.


2. Не е възможно използването на опция “Наложен платеж” при предварителните поръчки в рамките на “Pre-order 2022 кампанията на баба”.


3. След осъществяване на плащането клиентът ще получи потвърждение на поръчката в рамките на 48 часа. За целта трябва да е предоставен валиден email на поръчителя за контакти.


4. Срокът за изпълнение на поръчките от кампанията е 1 месец.


5. Карти срещу българщината и Криейтив Уит Ю ООД не носят отговорност за забавяне или отмяна от страна на производителя или логистичните компании за трансграничен превоз, както и за форсмажорни обстоятелства.


6. В случай, че купувачът се откаже от своята предварителна поръчка, то той ще получи заплатената сумата обратно по банков път. Не е възможно връщане на платени средства в брой.

 

 

(Последна актуализация 21.07.2022 г.)