Парти игра за културни свине.

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

CENA??!?!?

Здравейте, скъпи говеда.

Караконджулските ни сърца се радват на големия интерес към новия тираж на Картите. Макар и положението по света и у нас да не е съвсем розово, за нас всяка изпратена кутия е малък празник, защото знаем, че ви доставяме килограм и нещо смях. 

След няколко дни, от 17 октомври, ще повишим цената на „Карти срещу българщината“ v2 на 78 лева и 10 стотинки.  Поставили сме си за цел да произведем три нови разширения към основната игра от и да увеличим тиража на Картите v2, за да има за всички желаещи през следващите месеци. Увеличаването на цената ще ни помогне да постигнем тези цели много по-скоро, а качеството на експанжъните ще остане на познатото високо ниво.

В караконджулските си тефтери бяхме планирали специалната цена от 68 лева и 10 стотинки да бъде актуална само за няколко месеца през 2021-ва година, но Картите вървяха много добре и неусетно първият тираж свърши без да променяме цената му. Няма да изброяваме нарасналите разходи за производство, защото те засягат не само нашия продукт, но е важно да благодарим на всички говеда, които се забавляват с нас и ще продължат да се забавляват.  Нямаме търпение разширенията да са готови и да можем да ви ги покажем, а дотогава – наздраве и да живее България, и ние покрай нея!

С говежда любов и кравешки поглед,

Караконджулите от екипа

Тръмп обявява новини на сайта www.bulgarshtina.bg